Ljus

Ljus

tisdag 21 februari 2012

Usch!

HEJ !
Idag på förmiddan har jag varit till min hjärtläkare , jag gjorde ett arbetsEKG och ett ultraljud, OCH NATURLIGTVIS såg det inte alls bra ut. Det är väl f..........n oxå, jag blir så less på detta , aldrig någon ändring, snart tappar jag lusten eller oxå gör jag som vanligt låtsas som om det regnar , bara fortsätter som vanligt. Det lutar väl mest åt det senare alternativet. Ska i alla fall till Gävle sjukhus igen för vidare undersökning, det är bara att ta en dag i taget.
På hemvägen köpte jag mig en BLÅ BLOMMA till TRÖST.
Kramar till ER från MIG.
EVA 

7 kommentarer:

Monika sa...

Hej Eva!

Stora kramar till dej! Förstår hur det kan kännas eftersom jag sitter lite i samma sits som du. Du gjorde helt rätt som köpte en fin blomma. Det är du så mycket värd. Är man sjuk behöver man lite guldkant på tillvaron som hjälp på traven genom livet.

Inte alltid så lätt att kämpa på i "uppförsbackarna". För det är lite så det känns att vara hjärtsjuk. Man får verkligen kämpa! Jag har redan gjort en stor byepass för ett antal år sedan. Har du också?

Tänker på dej och önskar allt gott!
Varma kramar
Monika

Monika sa...

Hihihi! Men titta! Jag råkade visst vara inloggad på min gamla blogg! Men du vet nog vem jag är ändå (Mitt Idyllien) Tjorvmajan jag! ;o)

Maria sa...

Det var en fin styrkeblomma
och här kommer en styrkekram från torpet, kramen

~ Eva ~ sa...

Det var en vacker tröstblomma du köpte.
Tur att du kan konsten att låtsas som att det regnar, tycker jag, för det kan inte vara någe vidare alls att ha det sådär...

KRAM från Eva

Anonym sa...

Du är väl värd den blomman.
Skickar dej styrkekramar.

Black Iris sa...

Vet knapppt vad jag ska säga som tröst men en hel massa styrkekramar kan jag skicka i alla fall..

Kram Maidi

Britt-Inger sa...

Den var fin !!
Meeen varför är ditt hjärta så knasigt ??
Gör som du skriver, låtsas som det regnar !!
Jag tycker du verkar vara duktig på det :)Tycker uppriktigt synd om dig det är inte roligt när kroppen jäklas med en....
Kramar i mängder från mig !!