Ljus

Ljus

onsdag 22 februari 2012

HEJ SVEJS !

Oj , idag blev det en lång dag, hade lovat gamla mor en åktur till grannstaden. Så jag, maken och min dotter packade bilen med mors rollator och gav oss iväg på förmiddan.Halkigt å regnigt var det men lyste upp när vi kom in en bit i landet. Var på flera olika affärer så alla vi 3 " tanter " fick  handla lite smått o gott. Och efter detta var ett besök hos makens föräldrar på plats, när vi ändå var i deras stad, där bjöds på härliga räksmörgåsar och kaffe med dopp. Det blev en heldag och gamla mamma var så nöjd när vi avlämnade henne hemma i Söderhamn på eftermiddan. Så nu är det bara att vila en stund.
Ha en fin kväll!
EVA
Små "loppissäckar" som jag har till kuddfodral i soffan

5 kommentarer:

Monika sa...

Vilken härlig dag ni haft! Vad roligt! :o)

Så mycket du fått gå genom alltså! Det är minsann inte "bara" att behöva bli sprängd stup i ett! Hahaha! Det där lät ju hur dumt som helst! Men ibland är det nästan bäst att bara få skratta lite åt eländet :o)

Jag har en stor förträngning på hjärtats huvustam. Den går inte att spränga tyvärr. Fniss! Annars hade dom nog sprängt mej med. Operationen gjorde saken lite bättre men långt ifrån bra. Och nu finns det inget mer att göra åt saken. Det är som det är! Man får ta en dag i sänder :o)

Du vet alldeles säkert hur det är med den saken eftersom du själv är i liknande sits. Tur vi har gott humör för det allra mest eller hur?! :O)

Dina kuddar är så snygga så jag nästan svimmar! Vilken fin idé!

Ha det bäst rara DU!
Kramar
Monika

Ewa`s Galleri sa...

Förstår att mamma uppskattade en heldag med er
Vilka fina "kuddar"
Ha en skön kväll

Oljekritan sa...

Sådan bra dag..att få ut damerna på vift..kan tro att gamla mor var nöjd med en utflykt..och se lite folk..Så fina kuddsäckar..Kram karina

Maria sa...

Det var lite annorlunda men fina gamla säckar. Ni hade en trevlig dag och din mamma var säkert hel nöjd.
Ha en go dag/kram

Anonym sa...

Vilken fin dag du har haft.
Kraaam