Ljus

Ljus

torsdag 31 oktober 2013

Hej Alla

Idag har jag en av mina " vilodagar ", alltså håller mig bara hemma och inomhus. Går omkring å småplockar lite å egentligen blir just inget alls gjort. Men SKÖNT är det. Jag är en sån där person som har svårt att varva ner, har till och med gått på " stresshanteringskurs "efter min första hjärtinfarkt, men va' hjälpte det, inget , eftersom jag fick två infarkter till. Därför tror jag det är nyttigt att ha dom här HEMMADAGARNA ibland.

Häromdagen var jag på auktion igen, blev bara två inrop (gubben var med, tycker ALLT är onödigt ) en golvlampa för 40 kr. och detta set för 20kr.

Plockade bort den gamla elen, får vara levande ljus iställetEn " torpmatta har jag oxå fyndat, på nätet denna gång, en blå/vit ripsmatta


Ha en fin eftermiddag å kväll!
KRAM
eva

6 kommentarer:

Maj sa...

Oj, tre infarkter....trodde inte man kunde få det och ända klara sig.Men snälla du...då ska du väl varva ner och tillåta dig att "bara vara" ibland...
Din spegel och ljuslampetterna (heter det så) är ju underbara

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja sådana där bara vara hemma dagar betyder mycket och är nog väldigt nyttigt. Tänk tre infarkter...oj oj. ta det lugnt vännen. Själv fick jag en stroke så jag tar det såååå lugnt om jag kan hi hi. Kram på dig från Maria

Monika sa...

Hej Eva!

Känner igen mej väldigt mycket i det du skriver. Vi har nog samma personlighet och delar också samma sjukdom, tyvärr! Men jag har inte haft tre infarkter som du. En stor bypass räddade mitt liv för ett antal år sedan.

Håller med. Jättemysigt att bara få ha de där lugna dagarna när man får landa i hemmets trygga vrå.

Fantastiska fynd du gjort! Jättefina. Hihihi, gubben min är nog lite som din också. Han tycker sällan att jag fyndat. Utan att jag bara drar hem MER SKRÄP! ;o)

Mys o må och ta hand om värdefulla dej!

Kramar
Monika

Solglitter sa...

Klokt att du tvingar dig att varva ner vännen!!
Men visst är det svårt ibland...man vill ju såå mycket.

Så fina fynd du gjort...härligt:)
Önskar dig en fin helg vännen
Kram Lollo

Ann-Christine Eriksson sa...

Hej Eva!
Ja vi behöver dessa dagar då vi "skrotar" runt.
Igår natt vaknade jag av att hjärtat slog så fort trots att jag tar betablockerare med blodtrycksmedicinen.Då är det dags att försöka ta det lugnt.
Vilka fina fynd du gjort! Mattan vill jag också ha!
Ha en fin dag och helg!
Kramisar

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefina fynd
ha en trevlig helg
kram Rosa