Ljus

Ljus

söndag 15 januari 2012

Igår idag igen !

HEJSAN !
Igår var vi även till torpet och plockade bort ljusstakarna ur fönstren för nu har ju julen på allvar dansats ut. Det var ju naturligtvis kallgrader inomhus men när solen strålade in genom fönsterrutorna så såg det ut precis som en varm sommardag när jag tog några foton. Om några av ER bloggvänner som jag brukar KOMMENTERA hos tycker att det var länge sedan det hände SÅ beror det på att när jag försöker lämna KOMMENTARER så får jag bara fram EN HELT VIT SIDA. Jag har PROBLEM med andra ord.
DÄRFÖR HÄLSAR JAG TILL ER ALLA HÄR ISTÄLLET !!!!!!!
Kram
EVA 

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken härlig hälsning från torpet! Det är när jag ser så fina hus med så mysiga inredningar som jag också vill ha ett torp!

Och ja, nu kunde kommentera, men gissa vilka problem jag haft med bloggen, men tack vare alla fantastiska bloggerskor som gett tips och råd så verkar det nu fungera.

Jag har bytt webbläsare från Internet Explorer till Google Chrome samt ändrat så att när man skall kommentera så sker det i ett s k pop up fönster i stället för på helsida.....har ingen aning om vad det egentligen betyder, men jag hoppas att det varar i alla fall!

Agneta kram

Britt-Inger sa...

Så fint du har det i torpet också !
Måste försöka masa mig dit när det blir varmare....
Kramen till dig !

Monika sa...

Åhhhhh! Såååå mysigt i ert lilla rara torp! Jag flyttar in! :o)

Hör att fler har problem med att kommentera. Har haft det själv också. Hoppas det löser sig!

Mys & Må så gott!

Kram
Monika