Ljus

Ljus

fredag 5 augusti 2011

Kontaktsvårigheter

HEJSAN !!!!!!
Inte sjutton går det att blogga från mitt torp inte, jag blir tokig, för där ute i skogen har jag ju all tid i värden att sitta vid datorn OCH SÅ GÅR DET INTE. Nog om detta , det får bli lite glest mellan inläggen just nu då. Nu är jag hemma en sväng och fyller på vatten och hämtar post men ska ge mig iväg tillbaka alldeles straxt. Vill önska er alla en riktigt TREVLIG HELG
Kram
EVA

7 kommentarer:

~ Eva ~ sa...

Tack, å jag önskar Dej detsamma, en skön torphelg :-)

Jag kom nyss hem från mina strooosvandringar...såå varmt idag...men jag anar ju det underbara slutet på sommaren, så jag ska inte klaga ;*)

Kram
från Eva

Britt Inger sa...

Ha det så gott i torpet ändå trots att du inte kan blogga....
Jag skulle nog inte heller tycka att det vore så kul att inte kunna använda internet....
Inte för att man vill sitta där jämt med vetskapen att kunna ;)
Ha det så bra, kramen....

Anonym sa...

Hej Eva! Härligt med emaljerade saker. Jag har en likadan till mina fotbad. Koppla av allt nu när du är i torpet så du hämtar nya krafter.
Ha en skön helg. Kramis

Ölandsvindar sa...

Här på norra Öland känner vi igen problemet med dålig kontakt. Mobiltelefoner funkar inte överallt och t ex museijärnvägen kan inte ta kortbetalning eftersom kortavläsaren inte får kontakt med banken.HA det nu så trevligt på torpet!!
Kram
Kerstin

Tina sa...

Förstår din frustration....

Men det är nog som Brittinger säger, man vill inte sitta där hela tiden, men man vill veta att man kan... ;o))

Själv har jag svårigheter med att blogga när jag jobbar, för då är livet så intensivt att timmarna inte räcker till för umgänge med datorn. Och jag jobbar intensivt flera dygn i sträck. Så när jag väl är ledig går det många timmar åt till att läsa ikapp alla bloggar och att kommentera... Och att göra nya blogginlägg.

Hoppas att du får en trevlig helg på torpet!

Linnea sa...

Ibland är det svårt med kontakten. Hemkommen till torpet efter en resa i Hälsingland, Stenö, Vallvik förståss, Axmar osv. Har haft det helt suveränt med Ingmarie och Janne, tiden den räckte inte till för allt. Tallharet, båtresor och massor av mat. söderhamn var mindre än som jag mindes!
Kram/Ing-Britt

Fågel Blå sa...

Hoppas du haft det bra i Torpet!
tack för dina fina bilder därifrån.
Önskar dej en fin Vecka!
Kramar Kathrine