Ljus

Ljus

fredag 1 juli 2011

Hemma

Hejsan allihopa!
Nu är jag hemma igen och har grepp om datamusen så jag kan blogga som vanligt. Kan inte förstå att jag har sååå svårt att styra med "plattan" andra gör ju det hela tiden, men nog om det nu.
Nog är det så " Borta bra men hemma bäst", jag trivs verkligen hemma och saknar att gå omkring o "småpyssla" när jag är ute på, jag gillar liksom det vardagliga, hänga lite tvätt, plocka in blommor, plocka i mina "saker"ja gå omkring och småmysa bara. Men det är väl som min dotter säger " man MÅSTE göra nåt annat ibland. Men idag får jag verkligen gå o plocka för här har det inte hänt ett dugg på fyra dagar, bara stökats till.
Önskar alla en skön FREDAG !   

EVA6 kommentarer:

Gisela Testmann sa...

Javist är hemma bäst :-) Tack o lov att man har den inställningen! Det finns människor som är så ensamma o så olyckliga i sin hemmamiljö att dom inte vill vara där........stackare
Jag trivs oxå i mitt stök o bök - men idag får det baskemig städas - det håller inte med alla saker jag har omkring mig.
Ha en fin helg och var rädd om dig
kram gisela

Annelie sa...

Har B-A stökat till..:))
Tur att du är hemma så det blir lite ordning..
KRAAAM svärmor!!!

dagdrömmar i vitt sa...

Å det låter så härligt att bara få gå och plocka för sig själv:) Borta bra men hemma är bäst;)
Kramkram / Nettan

Atelje Vävarfinken sa...

Alltid skönt att komma hem efter att man varit hemifrån en tid.
Ha det skönt
Hälsar Mia

Oljekritan sa...

Skönt att åka bort..och finna att man trivs bäst hemmma..värre vore ju värtom..ja det stökas till ibland,visst är det skönt att plocka och smådona lite..trivsamt..Trevlig helg till dig//Karina

Ölandsvindar sa...

Hej Eva!
Dags att vässa pennan! Snart Melodikryss.
Kram
Kerstin