Ljus

Ljus

måndag 26 januari 2015

Måndag

Hej Svejs
Ny vecka igen, å den börjar med snöväder och blåst, stor skillnad ifrån gårdagens underbara väder.
Jag tror faktiskt jag håller mig inomhus idag, har ju lite att plocka med, tvätt, strykning,småstädning.  
Önskar er oxo en fin start på veckan
KRAM
eva

Jag har alltid tyckt att hyacinter är julblommor men har till slut fattat att dom faktiskt är lika mycket VÅR- blommor, så nu införskaffar jag sådana då och då.Å mina tulpaner som jag köpte till helgen hade blivit så fula, gula blad och rangliga så jag bröt av allt och satte ihop buketterna.
Näe, nu ska jag ta och hänga4 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Jag älskar hyacinter och brukar köpa nu efter jul när de säljer ut dem för en billig penning, visst luktar det underbart.
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka.
Annika

Britt-Inger sa...

Synd man inte kan känna doften av hyasinterna genom bloggen :) De doftar ju underbart, en av våra söner är allergisk mot så´na dofter så jag brukar inte ha blommande växter vid julen när han kommer hem.
Måste köpa tulpaner de är ju bara så fina, synd de inte håller så länge….
Ha det gott, kram !

Ölandsvindar sa...

MIna tulpaner är snart slut. Det får bli nya framåt slutet på veckan.Jag har många hyacinther ute i rabatterna så de är både jul- och vårblommor för mig. Ingen jul utan vita och blå hyacinther. De rosa är jag inte så förtjust i.
Kram /Kerstin

Maria sa...

Vackra att se på och doftar gott gör dom också. Man skulle nog spara lökarna för att plantera ut dom sedan, har försökt en gång men tror inte de blev så bra.
Kramen