Ljus

Ljus

onsdag 19 februari 2014

HEJ


Idag plockade jag av mig gipset, doktorn hade sagt i morgon , men va' kan en enda dag göra för skillnad, underbart skööööööönt var det då. Ni vet, jag hade sett det hela framför mig: på med ett par snygga stövlar och trippa iväg ut på stan, men så blev det verkligen inte , foten jättesvullen och ont som sjutton gör det när jag försöker sätta ned den i golvet, å inga, varken skor eller stövlar går att sätta på så jag fick stutta omkring lite här hemma som vanligt och fota gammal skåpmat igen.Hoppas det är bättre i morgon för jag vill uuuuuuut!, köra bil , gå på loppis ,besöka affärer.

Jag knäppte till och med på teven mitt på dagen idag å det hör inte till vanlighetenHa det gott
KRAM
eva 

3 kommentarer:

Monika sa...

Skönt att du är av med gipset. Hoppas allt det andra löser sig eftersom så du får gå i fina stövlar på stan :o)

Här har jag mer eller mindre glott på TV hela dagen. Undrar vad man ska göra när OS tar slut????? Får väl "hitt på nå"! ;o)

Fina bilder från ditt mysiga hem!
Kram
Monika

Britt-Inger sa...

Förstår att du är less …. Först gå länge o sen vara svullen också då :( Svullnaden kanske du får dras med ett tag…. Du får låna gubbens skor så kanske det funkar ;) Men han kanske har små fötter ? Isf har Alf 43 ! Så kom hit så löser vi det :) S
Skämt åsido, förstår att det känns trist ! Man vill väl aldrig så mycket som när man inte kan :(
Vi får hoppas att solen kommer fram tittandes idag så blir det iaf ljust o fint… men det sen nästan inte ut att det blir så heller när jag ser ut genom fönstret….
Ha en så bra dag du kan vännen !! Kramar om dig med en "tröstarkram" :)

Solglitter sa...

Så härligt för dig att bli av med gipset.. men hoppas nu att du blir i ditt esse snabbt och smärtfritt :) låter jobbigt med svullnad och värk/ömhet :(

Krya på och ta hand om dig <3

Ha det gott vännen
Kram Lollo♥