Ljus

Ljus

fredag 11 januari 2013

HEJ SVEJS

I dag har vi ätit det sista som minner om juletider, nämligen LUTFISK. Jättegott var det , men tänk innan jag fick tag på nån fisk, 8 butiker fick besökas innan köpet kunde genomföras men nu är det gjort. Äter alltid med gamla mamma innan jul , men den här julen kom så fooooort så det hanns inte med, men nu är både gubben mamma å jag nöjda.Innan ätandet var jag på " stan " med dottern, vi var på rea och köpte oss var sin röd kappa, jag en i ull och hon en dunkappa.
Halva priset var det, fin fint.
Nu är det dags för FREDAGSMYYYYYYYS, och det betyder i mitt fall att bläddra i tidningar o böcker, chips å sånt får jag hoppa över är alldeles för rund, men lite frukt kan ju komma på tal.
HA EN FIN KVÄLL
Kram
eva  

4 kommentarer:

Oljekritan sa...

Åh vad fint..röd ullkappa..Lutfisk, det är gott..med vitsås och peppar..och potatis..förstår att ni njuter.
Trevlig helg till dig...Kram Karina

Britt-Inger sa...

Alltid roligt med reor :)
Men att springa i 8 !!! affärer för att hitta lutfisk… nääää DET skulle jag då aldrig gjort :))))
Tycker inte särskilt mycket om lutfisk, det tror jag du förstår nu :)
Ha en fin helg o snart är det stugtider igen hörru :)
Kram på dej….

Monika sa...

Hallåj! :o)

Jag tror aldrig jag ätit lutfisk. Kanske någon gång när jag var barn. Hahahaha, men det var ju på stenåldern så jag har glömt det i så fall :o)

Jag borde göra som du och hålla mej till frukt. Men jag har varit o nallat i knäckburken. Totalkorkat egentligen för jag har ingen smak, nu när jag är förkyld.

Nu tänker jag göra precis om du. Bläddra i tidningar o böcker :o)

Ha en fin kväll och en skön söndag!
Kram
Monika

Ölandsvindar sa...

Min gamla mamma skickade med en fin röd ullkappa i julas. Hon hade krympt ur den. "Den kan du ge till Röda Korset" sa hon. Den kom bara till tonårsbarnbarnet, som lade beslag på den så fort hon fick se den.
Kram /Kerstin