Ljus

Ljus

tisdag 15 januari 2013

GOD KVÄLL

Dagen idag har innehållit en liten resa till grannstaden för att gå på mammografi, en snabb undersökning men ack så viktig. Ibland tänker jag, ÅKA SÅ MÅNGA MIL för några minuter, men jag vet ju hur VIKTIGT det är och får vara tacksam att bo i ett landsting som erbjuder denna undersökning. Igår var jag till optikern för jag börjar se så suddigt, så då blev det ett par glasögon oxå att anv. vid bilkörning å TV-tittande, ja man kan säga att det har varit en besiktning på den åldrande kvinnan så här i början på nya året.
PYSSLAT har jag också gjort, målat en gammal pall eller vad jag ska kalla den och klippt itu en gammal oäkta päls som jag satte på sitsen och av armarna gjorde jag " kläder" till några blomkrukor.  
 Nu önskar jag er alla en
GOD NATT
eva

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj vilka bra idéer du har, detta hade jag aldrig kunnat komma på!!!!
Måste bli lite mera kreativ...men bloggar som dina får mig ju förståss att få massor av inspiration och nytänk....tack för det ;)

Önskar dig en finfin onsdag vännen
Ann-Louisekram

Hajan sa...

hej,hej jag var oxå på årsbesiktning i går. Det mesta var bra utom mitt blodtryck, så är det ju i min ålder. Så jag tager en hel tablett nu istället för att dela den.
Jag sade när jag gick från min Dr,
då försöker jag stå ut ett år till.
Det går nog bra trodde hon,det tror jag med.
Jag är så glad åt min blogg.

Kram nu till dig från /Hajan

Monika sa...

Du är ju genialiskt bra på att återvinna alltså! Superfint och superfin idé!

Kram
Monika