Ljus

Ljus

tisdag 19 juni 2012

HEJ IGEN

Oj, nu gick det några dagar utan inlägg igen, vet egentligen inte varför , känns bara som det inte händer just nåt hos mig , känner mig lite " låg " för tillfället. Men igår hämtade i alla fall dotter å dotterdotter mig för en tripp till Valbo köpcenter, en snabbis var det tänkt men vi hamnade mitt i en olycka ( långtradare o husbil tvärs över vägen ) , så där blev vi stående i bilkö  en och enhalv timme.
Som tur i oturen var det inga personskador å det är ju huvudsaken, åsså var det ljuvligt väder , folk satt överallt i vägkanten.
Ha en fin dag å ta det lugnt i trafiken
KRAM
Eva

3 kommentarer:

Maria sa...

Kan vara ganska irriterande att bli fast i sådana där köer men tur att ingen for illa. Hoppas ni trots detta hade en trevlig utflykt.
Kramizar

Oljekritan sa...

HU VA trist att köa..Valbo ja..där har man varit..Hoppas du piggar på dig och fick en kul tur i allafall. Ibland är man bra trökig, så är det..
Kram till dig//Karina

Ölandsvindar sa...

Det är ett friskhetstecken att man har så mycket annat för sig så här års, så bloggen kommer i andra hand. Och hoppas att alla kör så försiktigt i midsommartrafiken att vi slipper alla tråkiga olyckor.
Kram och Glad Midsommar till dig Eva!
Kerstin