Ljus

Ljus

lördag 3 mars 2012

HEJ SVEJS !

Idag har jag vilo å pyssel-dag, inget rännande ute alltså, känner jag måste ta det lite lugnare tills jag får komma till sjukhuset i Gävle igen. Fick brev att jag skulle dit 14 mars så innan det så får jag lungna ner mig lite. Men pyssel är ju bara avkopplande tycker jag. Annars är det bara en vanlig lördag, fint väder å skidor på teven och ikväll blir det förstås Andra Chansen vi tittar på.
Ha en FIN LÖRDAG !
Eva 
2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter så härligt med bara en stillsam pysseldag, jag hade också velat ha det, fast det är ju inte kul när man inte är riktigt bra.
Här är tjatas det från höger och vänster att vi ska göra det och det och jag vill sitta inne och göra ett armband!!! Men det är ute som gäller, solen skiner och sen ska vi på kalas kl 6 så det blir snurrigt värre.
Kramar

Britt-Inger sa...

Ja Eva, du måste var rädd om dig nu, inte kul att få ont i bröstet. Jag förstår inte hur det är nu, jag har också rätt länge nu fått ta mera medicin när jag är ute.... Har fått nån spray som heter nitrolingual.... är lite ovant att använda spray istället för tablett under tungan....
Ha en fin lördag o pysla lite för mig också, själv tar jag boken jag håller på med en stund :) kramen....