Ljus

Ljus

torsdag 20 oktober 2011

Deppigt!

SKIT SKIT SKIT !!!!!!
Ja nu är det verkligen åt hel-ete, har varit till min hjärtläkare och det såg väl inte så bra ut, och inte nog med det han FÖRBJÖD mig att köra bil. Jag som nästan bor i bilen och vill ut på mina loppisrundor flera gånger i veckan , det är liksom det som har hållit mig uppe under alla sorger o bedrövelser. Men det är väl bara att gilla läget och leta efter några projekt här hemma att sätta händerna och penseln i , för utan mitt pysslande blir jag sjuk på andra vis, orolig deppig å sån där.
Nä nu får det vara nog med gnäll , nu ska jag ta och måla ett litet bord.
Ha det fint alla !
Kram
EVA

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eva!
Det var inte roligt att du inte får köra bil. Om jag bodde närmare så kunde ju jag köra dej på loppis. Nu kan inte jag heller köra på ett tag för jag halkade och ramlade så illa på badrumsgolvet. Det är så tråkigt när man blir begränsad i sitt liv pga sjukdom.
Jag skickar dej en jättestor kram.
Hälsningar från Ann-Christine

Irenes tavlor sa...

oj oj vad tråkigt, man är så bortskämd med att åka och fara som man vill, hoppas du kan hitta på några bra alternativ, fin bricka du målat, kram Irene

mormia sa...

Jo man kan bli lite less på att inte ta sig ut för egen maskin. Hoppas att det blir bättre efter hand inte roligt att må dåligt.
Kramizar

Evashusotorp sa...

HEJ A-G!
Men vilken otur du har som har halkat så illa, tur i oturen att du inte bröt något ändå. Ja det är då verkligen synd att du inte bor närmare mig, tänk va KUL att träffas på riktigt.
KRAMAR till DIG.
Eva