Ljus

Ljus

måndag 31 oktober 2011

Återbruk

God Måndagmorgon !
Har redan börjat med middagsmaten , ja nu undrar ni nog om jag är "tokig" men jag håller på att koka bruna bönor och det tar ju en stund så jag vill få det gjort nu på morgonen.Middagsmaten ska vi äta tillsammans med min dotter och hennes man, för dom ÄLSKAR bönor. Önskar er alla en härlig första dag, på denna vecka.
KRAM
Eva

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Jag bor ju i bruna bönans "hemland" och här försöker man hela tiden hitta nya användningsområden för den bruna bönan som odlas överallt på åkrarna på södra delen av ön.Här sover vi gott trots tidsomställningen men lilla hunden väcker oss på morgonen. Hennes mat-och sovklocka har inte ställt om sig ännu.
Kram
Kerstin

Linnea sa...

Mums! Hemlagade bönor. Du måste hälsa Hanna när hon kommer på middag.
Kram/Ing-Britt

mormia sa...

Go middag! Små fina dekorationer du gjort, jag förstår inte riktigt vad vaxduken har för samröre, men fint va de. Hoppas ni fick en smaklig måltid det är faktiskt riktigt gott med bönor o stekt bacon.
Kramizar

Snäckskalsdalen. sa...

Bönor är god mat och nu kom jag på ärter också, ärtsoppa hör hösten till!
Agneta kram

Anonym sa...

Hej Eva!
Mums med bruna bönor och fläsk. Jag träffade Ludde i Umeå och vi åt lunch tillsammans. Gissa vad jag åt, jo bruna bönor och fläsk. Eftersom det bara är jag som tycker om det så blir det aldrig att jag gör det här
hemma.
Så fina små dekorationer du har gjort. Snart har vi jul så jag ska göra några med julmotiv. Tack för ännu ett bra pysseltips.
Kram