Ljus

Ljus

måndag 27 juni 2011

VY

Tjosan!!!
Nu sitter jag på Vidablick och tycker redan det är öken, jag har glömt musen till  datorn och jag håller på att bli tokig kan ju inte manövrera den där plattan, det här inlägget tog nästan en timme att få till. Men nu ska jag försöka göra lite soppa för nu håller vi på att svälta ihjäl.
Hälsar EVA i DALARNA                                                          

7 kommentarer:

Atelje Vävarfinken sa...

Låter jättejobbigt att glömma musen, köp en ny innan du får ett nervsammanbrott, annars är Rättvik fint på sommaren och vädret verkar ju lovande. Lycka till med försäljningen
Hälsar Vävarfinken Mia

Anonym sa...

Hej Eva! Samma problem här. Jag förstår att det tog tid. Kram

Ölandsvindar sa...

Oj, min mormors hemtrakter ser jag. Hon härstammade från Röjeråsen dit vi åker ibland på hemvändardagar.Ha det bra på resan!
Kram
Kerstin

Oljekritan sa...

Åh fint..men synd att du glömde musen hemma..vad trevligt att resa i husbilen och baravara där i värmen..ha de så gött Kram Karina

Anonym sa...

Hej Eva! Hur har du det i denna värme? Kram

Linnea sa...

Aha, jag antar att Hanna är i närheten. Det är fin där uppe i Dalarna eller nere för er. Jag kör alltid utan musen på laptop. Man vänjer sig men det bästa är att sitta i sängen eller i en fåtölj, då blir det lättare att manövrera. Hoppas det blev en fin midsommar!
Det hade vi här på torpet där vi 8 - 10 vänner nu samlats i 10 - 13 år. En tradition! Stor kram/Ing-Britt!

maria sa...

...hittade dig via Virkliv och kunde inte låta bli att lämna en liten hälsning!
Vidablick, där var vi för ett par år sedan... tog oss upp för trapporna och fikade i det mysiga Caféet! Jag tycker Dalarna... och framförallt Rättvik är så fint!!!

Så många mysiga bilder du bjuder på i din blogg!!!
Ha en fin semester!
Maria