Ljus

Ljus

söndag 19 juni 2011

RegnTjosan allihopa!!!
Det blev torpet hela helgen trots regn, fredag kväll och hela lördagen riktigt kraftigt regn HELA TIDEN. Men jag åkte inte hem ändå som jag sa för på lördag eftermiddag var vi på studentuppvaktning och åt smörgåstårta och jordgubbstårta, då försvann ju den dagen snabbt. Men nog är det bra mycket trevligare när det är solsken allt.Bilderna här ovan är från torpets övervåning, och trappen ner, det ska till en ledstång där för nu är det förenat med livsfara att gå där, det blir väl med tiden men den räcker liksom inte till. Hoppas ni alla haft en mysig helg.
                                                                   EVA

5 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Vad skönt att höra att du inte åkte hem ;)
Bara man är i gott sällskap så klarar man allt, eller hur ;)
Fina bilder på torpet. Kul med väskorna på väggen !!
Ha en skön dag, här är det också konstant regn i dag;(
Kramkram / Nettan

Fågel Blå sa...

Så fina bilder från ditt torp!
Så fint du har det!
Här regnar det också!
Det formligen vräker ner!
ha det´!
Kramar Kathrine

Black Iris sa...

Torpet kan jag inte hålla mig ifrån även om det spöregnar som det gjort hela helgen. Vad fint ni har det där i ert torp. Det är nog betydligt större än vårt pyttelilla som det ser ut..

Kram Maidi

Oljekritan sa...

Så fint ni har det i ert torp..ser rent och fräscht ut..kan jag inte säga om "mitt"...behöver rustas så otroooooooligt mycket där..men mysigt ändå, om man låtsas att man är på 18-000 talet..så jag förstår och ser hur mysigt det kan vara trots regn och dåligt väder..Fina bilder!!!//Karina

Anonym sa...

Hej Eva! Å vad fint du har på torpet! Så fint att hänga väskorna på en vägg. Hur har du gjort på väggen på den sista bilden!
Här står regnet som spön i backen i dag. Men så torrt som det var i jorden igår när jag jobbade i trädgården, så behöver vi massor av vatten.
Kramisar