Ljus

Ljus

söndag 26 juni 2011

"Packad"


Söndag!!!
Snart är helgen slut och DÅ börjar sommarvädret, prognosen lovar 30 grader varmt på onsdag till veckan, det skulle ha varit midsommarafton de'. Nej, nu ska jag sluta tjata om vädret, jag blir nog aldrig nöjd än hur det blir, typiskt svenskt, eller? Idag ska jag packa lite kläder och många böcker för i morgon ska jag följa dottern till Dalarna. Hon ska jobba där några dagar och då följer jag med som sällskap, så då får jag ligga och läsa hela dagarna och bara slappa, och hon får göra arbetspass på 11 timmar, ha ,ha. Datorn får följa med så jag kan blogga ( om täckning finns). Nej, nu får jag fortsätta med packningen och planera vad för någonting jag ska ta med att äta, måste ha mycket att tugga på när jag   är sysslolös.  
Ha en fin SÖNDAG!
EVA

5 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Jag har något till dig på min blogg<3
kramkram / Nettan

Black Iris sa...

Ha det så härligt i Dalarna nu och du vilka fina "sko"lådor du gjort..

Kram Maidi

Anonym sa...

Hej Eva! Så härligt att få några lediga dagar i Dalarna.(min barndom susar där). Ha det riktigt skönt med en bra bok med tilltugg. Kram

Vit dröm sa...

Ha det så trevligt!
Kram Anna

Linnea sa...

Vet du! Idag tål jag inte kyla och inte hetta. Hatar när det är nästan 30 grader varmt som det nu varit här på torpet, gnäller, stönar, går in mitt på dagen, stänger dörren och går in kammaren. Eller sitter i den djupaste skuggan.
Så känn dig inte ensam/Ing-Britt