Ljus

Ljus

måndag 13 juni 2011

Måndag

God Morgon!
Jag tycker det bara krånglar när jag ska lägga in bilder och text, hoppar och försvinner.
Men nu till dagens väderleksrapport: regn och ca. 10 grader varmt och det är faktiskt skönt med lite blöta och svalare luft, behövdes verkligen. I går i den tryckande värmen tog vi en shoppingrunda till Gävle ( Jula ) och Valbo ( IKEA ), det gick riktigt bra för inne på affärerna var det svalt och skönt, det var som att gå in i en tropisk vägg när man kom ut.
Inte mycket blev handlat, nåt småplock bara och så blev det ett jäkla åskväder med enorma mängder regn, folk tog av sig skor o strumpor för att ta sig in på affärerna från bilparkeringen, riktigt kul, folk blev glada och skrattade åt varandra när dom hoppade omkring i vattenpussarna.
Idag inget på tapeten, lite hushållsplock kanske?
EVA 
5 kommentarer:

dagdrömmar i vitt sa...

Ja vist är det svårt att få till det ibland. Jag får det att hoppa och försvinna titt som tätt ;) Inget geni precis, hihi
Vad kul med de enorma regnmassorna och att man faktiskt kan skratta åt det.
Ett gott skratt förlänger ju livet. Eller hur.
När jag tvättade min mobil i tvätten skrattade jag gott när jag berättade det för försäkringsbolaget. Han i luren kommenterade just det. Vad bra att du kan skratta år det ... ja, men vad ska man göra ;)
Hihi jag kommer leva länge :)
Önskar dig en skön dag , lite avis på att du har en inget göra dag!!!!

Kramkram / Nettan

Ölandsvindar sa...

Hej Eva!

Har just varit ute i sommarhettan och planterat en klängros. Konstigt med mina kommentarsrutor. Jag fattar ingenting. Det fungerade bra i två dagar och nu är det stopp igen. Underligt!!
Kram
Kerstin

ankiopytte sa...

Hej Eva! Ja nog skiftar vädret från en dag till en annan. Jag har varit till ICA Maxi och handlat idag. Tjejen som säljer jordgubbar hade vinterjacka och tumvantar på sej. I förgår höll hon på kola vippen i värmen. Skönt med svalare väder både för grödor och kropp. Ha en skön ledig dag. Kram

ide-puffen sa...

Hei hei.
Det kom samme våder/vær her også. Fra intens varme til åsk og reeeeegn. Herlig.
I dag blir det litt jobb med Ikea stolen men ellers ingenting. Og ingenting er godt i blant he he.
Kos deg
Klem
Randi

Britt Inger sa...

Visst är det kul att vi kan bli som barn på nytt när värdet tokar till det ;)
Kram på dig Eva, morgon hoppas vi på finväder....