Ljus

Ljus

torsdag 16 juni 2011

Krångel


Nu får texten komma efter bilderna för jag vet inte vad jag håller på med, får inte markören att stanna där uppe så jag kan skriva. Nu ska ni veta att när min dotter läser det här så får hon sig väl ett gott skratt bara för att jag är så urbota dum när det gäller datorer. Jag har varit och tryckt på nåt och installerat ett nytt program och efter det är inget sig likt. Allt ser annorlunda ut ikoner, sidor , favoriter ALLT. Jag blir alldeles svettig av frustration. Men jag vänjer mig väl och kommer på hur jag ska göra med tiden.
Hoppas ni vet vad ni gör,
och får en fin dag.
EVA 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eva! Du är i gott sällskap. Jag måste gå en datakurs innan jag startar min blogg (om det blir). Mitt barnbarn som är sju år är bättre än mej på datorer. Dom får det nog med modersmjölken nu för tiden.
Ha en fin dag du också! Kram

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Irenes tavlor sa...

hej, jag tror inte du är så dum,
det är blogger som inte fungerar alla gånger, det är inte alltid så lätt att få till inläggen, programmet borde vara enklare att jobba i, man har ju lärt sig en del knep men det hjälper inte alltid, kämpa på kram

Oljekritan sa...

SAMMA här, inget är sig likt,får inte heller till det som jag vill...Nog för att sönerna mina skrattar åt min dåliga datahantering, men lite kan vi ju..men glömmer fort hur man gjorde..vi skyller på blogger nu..
Har aldrig kunna skriva under mina bilder..:-)..Kram Karina

färg o form sa...

Haa..haaa!! Nej då mamma lilla, jag tycker att du är riktigt duktig faktiskt.
Kraaam!

Ölandsvindar sa...

JUst nu verkar det mesta vara upp och nervänt och jag tror inte att det är vi som är dumma. Det är säkert några "smarta lirare" som "utvecklar" blogger som är skulden till det hela.
Kram
Kerstin