Ljus

Ljus

tisdag 10 maj 2011

Tång

Tack vare min ÄLSKADE griptång och i det här fallet en dammvippa på långt skaft så kunde jag greja på altanen i går. Där kunde jag gå och plocka både högt och lågt utan att böja eller sträcka på mig.
Det kändes härligt att kunna fixa lite, så nu går det att ta en fika på altanen utan att se en massa spindelnät och damm. Idag ska jag ta det lite lugnare, se på en film och "sätta" några bokstäver o siffror på en tunna.
Ha en SOLIG dag!
EVA 

7 kommentarer:

4U2! sa...

Den sorten verkar vara bättre för större saker ... skulle behöva en, den jag hyr är mest för "småplock" ... Ha en fin dag!

Ölandsvindar sa...

Det är bra med lite hjälpmedel. Jag har några sådana att använda när jag öppnar lock, t ex en liten tång att nypa tag i den här besvärliga remsan som ibland finns på flaskor och medicinburkar.
Kram på dig
Kerstin

Anonym sa...

Hej Eva!
Nu är jag här igen för att se hur du har det. (jag har haft så ont i min rygg) Vilken fin griptång. Min är nog av model äldre. Det är tur att det finns hjälpmedel.
Ha en fin dag. Kram från Ann-Christine

Evashusotorp sa...

Kram till dig oxå Ann-Christine, undrade just vart du tagit vägen jag blev nästan lite orolig.Min rejäla griptång är köpt på Rusta för ca.en hundring.

Anonym sa...

Hej igen! Tack för tipset. Jag ska kolla näste gång jag är på rusta.

Annelie sa...

Tjillevippen svärmor,vad fint du gjort..:)) Å vilken tur att det finns hjälpmedel..
KRAAAAAM på re!!

mormia sa...

Med lite fantasi kommer man långt, skönt för dig att kunna gå o fixa lite. Vad skulle du göra med tunnan?
Ha en bra onsdag/kramizar