Ljus

Ljus

fredag 15 april 2011

TILLBAKA

Hej alla kära bloggvänner, nu är jag hemma igen och kan sitta vid min kära dator. Ja det blir verkligen inte alltid som man tänkt sig här i livet men nu sitter jag ju här ännu en gång så det var väl menat att jag får hänga med ett tag till, och det är bra jag har så mycket jag vill göra och pyssla med.
Har jätteont i benet och kan knappt släpa mig fram men det ska väl bli bättre för varje dag som går. Rehabiliteringstiden för en total höftoperation är nog rätt lång, jag måste ha tålamod, men det är en sak jag har dåligt med.Så skorna i mitt förra inlägg får väl vänta några veckor till, men sen så .
Hoppas ni alla har det bra där ute i det ljuvliga vårvädret!
KRAM
Eva

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eva! Så roligt att du är tillbaka! Jag blev riktigt orolig ett tag. En väninna till mej har gjort samma operation som du har och rehabiliteringen tar tid. När du nu inte kan göra loppisbesök på ett tag så får du kolla på Tradera om du kan göra några fynd. Det brukar jag göra när jag långa perioder inte orkar ta mej ut p.g.a värk. Jag hoppas du får "hänga med" länge till. Sköt om dej. Kramisar.

Annelie sa...

Härliga svärmor på Söndag kommer vi och pussar på dig...haha..KRAAAAM och hälsa B-A!!

cina sa...

Grattis till att du är hemma Ta det nu lugnt och vila mycket. Jag läser din blogg ofta hittade hitt från Hannas bod . Jag gillar också att pyssla / sy .Jag har en svåger /svägersta i söderhamn dom bor på Mariehill (Ulla och Hans Blom = därför är det kul att läsa lite därifrån
Massor av kramar från Cina :)

Irenes tavlor sa...

Välkommen tillbaka
jag hoppas att du blir bättre för var dag som går och tänk vilken tur att vi har en sån bra sjukvård när det gäller..
ha det bra nu kramar

Lena L sa...

Välkmmen hem/ Lena

Black Iris sa...

Men så mycket som hänt här då..
Hos mig har det också hänt en del så jag har inte varit ute i bloggvärlden så mycket. Vad bra att allt verkar bra hos dig och att du är på benen.
Jättekramar från mig till dig
Maidi

Britt Inger sa...

Välkommen hem Eva.... Jag har saknat dig !!
Hoppas höften o hjärtat är snälla med dig nu.... De har varit stygga sååå många gånger tycker jag :)
Riktigt roligt att "se" dig igen :)

Kram, kram, kram....

Ölandsvindar sa...

Åh, då kan jag släppa tummarna nu. De börjar bli både blåa och svullna.Träna på nu så är du snart i farten igen.
Kram till dig
Kerstin

Linnea sa...

Så fint att du är hemma. Så fint du gjort på din blogg! Det bådar gott för tillfrisknandet. Ska din Sonja komma! Du måste hälsa henne ifrån mig/Ing-Britt