Ljus

Ljus

onsdag 27 april 2011

Övning

Sitter bara här och gör just ingenting, jo förresten har deklarerat och försöker att lära mig göra collage på Picasa, ibland lyckas det , ibland blir det bara nå tok, men övning ger färdighet.
Ska försöka ta mig en promenad i trädgården och fota lite vårblommor så jag får några " färska" foton och träna på.
Eva 
"Påskbuketterna har gjort sitt nu , bara lite smått kvar av alla buketterna.

4 kommentarer:

4U2! sa...

Och jag tränar på att rita/måla nu när jag upptäckt att jag har ett ritprogram ... det tar tid men som du säger: övning ger väl färdighet?

Black Iris sa...

Hej på dig..
Nu är det ett tag sen jag var ute i Blogglandia men jag har uppdaterat mig nu och förstår att du kryar på dig. Det gläder mig.
Picasa tycker jag är lite klurigt. När jag väl fått till ett bra collage så är det så jättestort och vill jag förminska det så ser det helkonstigt ut.
Ha det nu så bra och ta det lilla lugna..

Kram Maidi

Oljekritan sa...

ja det är knivigt..inte lätta att få till det...man blir bara arg..men skam den som ger sig..duktig du som ger dig på collage..det är bra gjort..

Anonym sa...

Hej Eva! Vilka vackra blomsterarrangemang du har gjort. Jag har likadana ljusstakar. Jag fick dom av min mamma när jag flyttade hemifrån för 40 år sedan. Jag var ensam om att ha den stilen då på 70-talet Ta det lugnt på dina promenader i trädgården så du inte ramlar. Kram från Ann-Christine.