Ljus

Ljus

söndag 23 januari 2011

Röra

Usch, vilken röra jag har här hemma nu. Kan inte förstå att hela huset ska bli upp pch ner  bara för att jag plockat ur den så kallade tvättstugan. Men det är klart, jag hade så otroligt mycket skit där inne, målarburkar, tapetrullar , grejer som ska målas, verktyg pärlor tejp o klister , ja ALLT. Och allt detta är nu utspritt i hela huset , undrar om jag får nån ordning på det hela, orkar inte tänka på det så nu ska jag lägga mig och läsa en bok istället.
Eva

5 kommentarer:

Britt Inger sa...

Det blir desto bättre när allt blir klart ;)
Du gör helt rätt när du tar fram en bok en stund, eller föresten hela kvällen :)
Kram på dig Eva :)

Black Iris sa...

Snacka inte om röra med mig. Varken gubben eller jag har någon riktig koll på var vi har vissa saker. När våra tonårsbarnbarn flyttade in här hos oss fick vi rafs ihop alla våra saker från 2 rum för att de skulle få plats så ingenting finns nu där de borde finnas. Totalkaos, men jag gör ofta som du. Jag tar en spännande bok och lägger mig i soffan.

Kram Maidi

mormia sa...

Det gjorde du rätt i lägga sig o läsa e ju bättre än städa men det kan också vara skönt när städningen det är gjord. Det kanske inte är någon som tar det ifrån dig så då har du att göra imorgon också.
Kramizar från torpet

Birgit sa...

Ja gud vad jobbogt det blir när man börjar röra i ngt. Det följer alltid med en massa merarbeten. Kan nog behövas en bokpaus.
Kram
Birgit

Virkat och Kärt sa...

Hihi, det där känns igen ju ;*)


Kram från Eva