Ljus

Ljus

tisdag 14 september 2010

Val

God Morgon !
Hör på radion att det idag lovas regn här hos oss , men just nu ser det inte så ut.
Jag tror att jag ska gå och rösta idag på bibloteket , min mamma vill ha sällskap och då passar jag väl oxå på så det är gjort. Man vet aldrig, valdagen kanske bjuder på sol och värme så man kan vara i torpet.
Det är dags att sätta in innanfönstren och pynta med fönstervadd nu igen , tycker inte det var länge sedan vi tog ur dom och gjorde sommar. Tiden går alltför fort tycker jag.

Eva På kyrkogården

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Usch ja, tiden går verkligen alldeles för fort! Jag kommer ihåg när vi var små och knappast trodde att vi skulle få uppleva sekelskiftet. År 2000 var något ofattbart. Tur att vi håller oss unga trots att åren springer iväg.
Kram
Kerstin

Annelie sa...

Sååå fint ni gjort..:)...Jaaa detta himla valet,vad ska man välja på...Tror att jag startar ett eget parti så det blir nån jäkla ordning...hahahaa...Ha en mysig och härlig dag..Pöss på re svärmor...Du är oxå solen i mitt liv...:))

Fågel Blå sa...

Åh så fint det blev på graven!
Ja nu är det dax igen!!!!
Jag skall gå iväg och rösta på Söndag!!!!!
Ha en fin dag!
Kram Kathrine

~mormorshem~ sa...

På söndag har jag vilodag ;*)
Så, jag ska också ta mej iväg till biblioteket och få det undanstökat.

Godmorgonhälsning ~~~
från Eva

sasfoto sa...

Tack för påminnelsen! Röstkortet har legat på köksbordet i flera dagar men inte har jag kommit iväg. Ska se om jag kan ta mig i kragen i em. Finns ingen anledning vänta till sista dagen.
Ha en bra vecka! /SA